FREE SHIPPING WORLDWIDE

Sveriges bästa badplatser hittar du i Höga Kusten

Planerar du din hemester just nu så får du inte missa att några av Sveriges bästa badplatser finns hos oss här i Höga Kusten! 

Dessa fyra pärlor vill du inte missa:

 

1. Smitingen, Härnösand

Kanske Sveriges vackraste sandstrand? Inramad av berg och skog, erbjuder Smitingen en lång, gnistrande sandstrand med god tillgänglighet och ett flertal aktiviteter. Spela volleyboll, vandra i grottor eller bara njut av havet. Glassförsäljning finns i cafét! 

Smitingen havsbad svemester hemester

2. Stallarnas badplats

Trivs du bättre i sjön än i havet får du inte missa Stallarnas badplats, strax väster om Härnösand. Här finns både brygga och gräsmatta, men inget fik så ta med egen matsäck! I närheten ligger också populära Härnö Gin.

 

3. Västanåfallet 

Ja, vi vet, det är inte en badplats. Men, det är en så fantastisk plats att vi bara måste nämna det. Västanåfallet tar andan ur varenda besökare och tillåter i vart fall ett litet fotbad (bevis nedan). Här hittar du även ett café och en hälsokälla! 

Badar fötterna, Västanåfallet

 

4. Gullviks havsbad

Är du på jakt efter en lång sandstrand med campingmöjligheter? Det är exakt vad du hittar vid Gullviks havsbad. Stugor, äventyrsgolf och nära till alla vandringsupplevelser som Höga Kusten erbjuder. 

 

Om inte ovan övertygat dig om att en Svemester spenderas bäst i Höga Kusten, då får du lov att komma hit ändå så att vi kan överbevisa dig. 

 

 

Older Post
Newer Post
Close (esc)

WELCOME!

 GET 10% OFF YOUR NEXT ORDER

BE SURE TO GET THE LATEST NEWS, OFFERS AND TIPS. 
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER HERE AND GET YOUR DISCOUNT

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now